check 524.000+ Vergelijkingen
check Bespaar geld tot wel 45%
check Bespaar tijd makkelijk geregeld
check 9,2/ 434 beveelt ons aan

De Nationale Offerte

Verschillende airconditioningssysteem

Er zijn verschillende soorten airconditioningssystemen beschikbaar, elk met hun eigen toepassingen en voordelen:

 • Split airconditioningssysteem:
  Dit systeem bestaat uit een binnenunit en een buitenunit. De binnenunit wordt geïnstalleerd in de kamer die gekoeld moet worden, terwijl de buitenunit buiten wordt geplaatst. Dit systeem is geschikt voor het koelen van één ruimte en is relatief eenvoudig te installeren.
 • Multi-split airconditioningssysteem:
  Dit is vergelijkbaar met het split-systeem, maar met één buitenunit die meerdere binnenunits kan koelen. Dit systeem is geschikt voor het koelen van meerdere kamers en biedt meer flexibiliteit dan een enkelvoudig splitsysteem.
 • VRF airconditioningssysteem:d
  Dit systeem staat voodr Variable Refrigerant Flow. Hierbij wordt een groot aantal binnenunits gekoppeld aan één of meerdere buitenunits. Het biedt een grote flexibiliteit qua temperatuur- en capaciteitsbeheer. Het systeem is geschikt voor middelgrote tot grote gebouwen met verschillende kamers die onafhankelijk van elkaar gekoeld moeten worden.
 • Mobiele airconditioners:
  Dit zijn draagbare eenheden die gemakkelijk van de ene naar de andere kamer kunnen worden verplaatst. Ze zijn geschikt voor het koelen van kleine ruimtes en kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd.
 • Cassette airconditioningssysteem:
  Dit systeem is vergelijkbaar met het split-systeem, maar de binnenunit is in het plafond geïnstalleerd. Het systeem is geschikt voor kamers waar het niet mogelijk is om de binnenunit aan de muur te monteren.
 • Raam- en wandairconditioningssystemen:
  Deze systemen zijn relatief goedkoop en gemakkelijk te installeren. Ze zijn geschikt voor kleine ruimtes en kunnen op raam- of wandopeningen worden geïnstalleerd.
 • Centraal airconditioningssysteem:
  Dit is een complex systeem dat wordt gebruikt voor het koelen van grote gebouwen. Het vereist een uitgebreid leidingennetwerk en vereist professionele installatie en onderhoud.

Direct naar:

Verschillende airconditioningssysteem

De Nationale Offerte

Spreek altijd een vast totaalbedrag af

De uur/m2 prijzen worden vaak ter indicatie gegeven. We raden aan altijd een vast bedrag af te spreken voor de klus, zodat je van te voren zeker weet wat je betaalt.

De juiste keuze voor de juiste ruimte

De keuze voor een bepaald airconditioningsysteem is afhankelijk van de grootte van de ruimte(s) die gekoeld moeten worden, het budget en de gewenste flexibiliteit en efficiëntie.

Waarom De Nationale Offerte