check 524.000+ Vergelijkingen
check Bespaar geld tot wel 45%
check Bespaar tijd makkelijk geregeld
check 9,2/ 434 beveelt ons aan

Dakopbouw - De Nationale Offerte

Gevelreiniger

Een professionele gevelreiniger kan je helpen om de uitstraling van jouw woning of bedrijfspand te verbeteren en de levensduur van de gevel te verlengen. Gevelreiniging is een specialistische klus die vraagt om de juiste kennis, ervaring en apparatuur.

Een gevelreiniger kan verschillende technieken gebruiken om de gevel schoon te maken, zoals:

  1. Hogedrukreiniging: Hierbij wordt er met hoge druk water op de gevel gespoten om het vuil te verwijderen.
  2. Stoomreiniging: Bij deze techniek wordt er met hete stoom op de gevel gespoten om het vuil los te weken.
  3. Chemische reiniging: Bij deze techniek wordt er gebruik gemaakt van speciale chemicaliën om het vuil op te lossen.
  4. Biologische reiniging: Hierbij wordt er gebruik gemaakt van biologische middelen om de gevel te reinigen. Dit is een milieuvriendelijke manier van reinigen.

 

Na het reinigen kan de gevel eventueel ook nog geïmpregneerd worden. Hierbij wordt er een transparante laag op de gevel aangebracht die ervoor zorgt dat de gevel water- en vuilafstotend wordt en beter beschermd is tegen vervuiling.

Direct naar:

Gevelreiniger

De Nationale Offerte

Spreek altijd een vast totaalbedrag af

De uur/m2 prijzen worden vaak ter indicatie gegeven. We raden aan altijd een vast bedrag af te spreken voor de klus, zodat je van te voren zeker weet wat je betaalt.

Kortom

Een gevelreiniger houdt zich bezig met het schoonmaken en onderhouden van de gevel van een gebouw. Dit kan nodig zijn om verschillende redenen, zoals vervuiling door weersomstandigheden, graffiti, mossen en algen. Een professionele gevelreiniger beschikt over de juiste kennis, ervaring en apparatuur om je gevel weer helemaal schoon te krijgen en te zorgen dat deze er weer als nieuw uitziet.

Waarom De Nationale Offerte