check 524.000+ Vergelijkingen
check Bespaar geld tot wel 45%
check Bespaar tijd makkelijk geregeld
check 9,2/ 434 beveelt ons aan

Onderhoud badkamer

Het regelmatig onderhouden van de badkamer is belangrijk om de levensduur van het sanitair te verlengen en om de hygiëne en veiligheid te waarborgen. Hieronder worden enkele aandachtspunten voor het onderhoud van de badkamer besproken.

 1. Dagelijkse schoonmaak:
  Het is belangrijk om de badkamer dagelijks schoon te maken. Dit kan bijvoorbeeld door het toilet, de wastafel, het bad en de douche na gebruik schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek.
 2. Kalkaanslag verwijderen:
  Kalkaanslag kan ontstaan op de kranen, douche en bad en kan de uitstraling van de badkamer aantasten. Het is belangrijk om de kalkaanslag regelmatig te verwijderen met een ontkalkingsmiddel.
 3. Ventilatie:
  Een goede ventilatie is belangrijk om vochtproblemen en schimmelvorming te voorkomen. Het is belangrijk om de ventilatieopeningen regelmatig schoon te maken en te zorgen dat ze goed werken.
 4. Kit- en voegwerk:
  Het kit- en voegwerk kan beschadigd raken of loslaten en zo water doorlaten. Het is belangrijk om het kit- en voegwerk regelmatig te controleren en indien nodig te vervangen.
 5. Onderhoud van sanitair:
  Het is belangrijk om het sanitair regelmatig te onderhouden. Bijvoorbeeld door de douchekop te ontkalken, de sproeikop van de kraan te reinigen en het bad of douche te ontkalken.
 6. Controle op lekkages:
  Het is belangrijk om regelmatig te controleren op lekkages om waterschade te voorkomen. Bijvoorbeeld door de aansluitingen van het sanitair en de leidingen te controleren op lekkages.
direct 4 gratis offertes - De Nationale Offerte

Direct naar:

Onderhoud badkamer

De Nationale Offerte

Spreek altijd een vast totaalbedrag af

De uur/m2 prijzen worden vaak ter indicatie gegeven. We raden aan altijd een vast bedrag af te spreken voor de klus, zodat je van te voren zeker weet wat je betaalt.

Regelmatig onderhoud

Het regelmatig onderhouden van de badkamer is belangrijk voor de levensduur van het sanitair, de hygiëne en veiligheid van de badkamer. Het is belangrijk om dagelijks schoon te maken, kalkaanslag te verwijderen, te zorgen voor goede ventilatie, het kit- en voegwerk te controleren, het sanitair te onderhouden en te controleren op lekkages.

Waarom De Nationale Offerte