check 524.000+ Vergelijkingen
check Bespaar geld tot wel 45%
check Bespaar tijd makkelijk geregeld
check 9,2/ 434 beveelt ons aan

De Nationale Offerte

Sausklaar stucwerk prijs & info

Minimale kosten € Gemiddelde kosten € Maximale kosten €
Gemiddelde prijs behangklaar stucen per m2

Sausklaar stucwerk is een afwerking die geschikt is om op te sauzen en vereist een hogere afwerkingskwaliteit dan behangklaar stucwerk.

De kosten voor sausklaar stucwerk kunnen variëren afhankelijk van een aantal factoren, zoals de grootte van de ruimte, de staat van de muren en het tarief van de stukadoor.

Wat kost sausklaar stucen?

Werkzaamheden stukadoor
Prijs per m2 *

Offerte

Sausklaar stucwerk

€ 10 – 25

Extra opties

Sausen**
€ 10 – 25
Verfspuiten**
€ 5 – 20
Raapwerk
€ 18 – 30

* Gemiddelde stucwerk sausklaar prijzen, incl. btw.

** Sausklaar stucwerk inclusief verven is goedkoper dan beide klussen los laten uitvoeren.

De Nationale Offerte

Spreek altijd een vast totaalbedrag af

De uur/m2 prijzen worden vaak ter indicatie gegeven. We raden aan altijd een vast bedrag af te spreken voor de klus, zodat je van te voren zeker weet wat je betaalt.

Richtlijnen kosten sausklaar stucwerk

Hier zijn enkele richtlijnen voor de kosten van sausklaar stucwerk:

  • Gemiddelde kosten: De gemiddelde kosten voor sausklaar stucwerk liggen tussen de € 15,- en € 30,- per vierkante meter. Dit omvat meestal de kosten voor het aanbrengen van het stucwerk en het afwerken van het oppervlak tot een hoge kwaliteit die geschikt is om op te sauzen.

  • Grootte van de ruimte: De kosten kunnen variëren afhankelijk van de grootte van de ruimte. Een kleinere ruimte zal over het algemeen minder kosten dan een grotere ruimte.

  • Staat van de muren: Als de muren van de ruimte in slechte staat verkeren en gerepareerd moeten worden voordat het stucwerk kan worden aangebracht, kunnen de kosten hoger uitvallen.

  • Extra werkzaamheden: Als er extra werkzaamheden nodig zijn, zoals het aanbrengen van meerdere lagen stucwerk of het repareren van beschadigde muren, kan dit de kosten verhogen.

  • Afwerkingsniveau: Sausklaar stucwerk vereist een hogere afwerkingskwaliteit dan behangklaar stucwerk, wat kan resulteren in hogere kosten.

Het is belangrijk om te onthouden dat deze kosten slechts een richtlijn zijn en dat de uiteindelijke kosten afhankelijk zijn van uw specifieke situatie. Het is altijd een goed idee om offertes aan te vragen bij verschillende stukadoors en deze zorgvuldig te vergelijken om ervoor te zorgen dat u de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt voor uw sausklaar stucwerk.

Ontvang vrijblijvend stuc offertes

Waarom De Nationale Offerte

Alle producten

Onze belofte

Voor iedere klus de juiste vakspecialist