check 524.000+ Vergelijkingen
check Bespaar geld tot wel 45%
check Bespaar tijd makkelijk geregeld
check 9,2/ 434 beveelt ons aan

De Nationale Offerte

Kosten badkamer stucen

Minimale kosten € Gemiddelde kosten € Maximale kosten €
Gemiddelde prijs behangklaar stucen per m2

De kosten voor het stucen van een badkamer kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de badkamer, de staat van de muren en het type stucwerk dat wordt gebruikt. 

Over het algemeen zijn de kosten voor het stucen van een badkamer echter hoger dan voor het stucen van andere ruimtes in huis, vanwege de specifieke uitdagingen van het werken in een natte omgeving.

Wat kost badkamer stucen?

Goedkoop stucwerk badkamer
Prijs per m2 *

Offerte

Spackspuiten
€ 10 – 15
Glad stucwerk

€ 10 – 25

Sierpleister

€ 15 – 25

Schuurwerk plafond

€ 15 – 30

Wat kost badkamer stucen?

Decoratief stucwerk badkamer
Prijs per m2 *

Offerte

Terrastone

€ 55 – 90

Italiaans sierpleister
€ 75 – 100
Beton cire
€ 90 – 140
Mortex
€ 100 – 140
Microcement
€ 100 – 150
Tadelakt
€ 150 – 350

Wat kost badkamer stucen?

Decoratief stucwerk badkamer
Prijs per m2 *

Offerte

Raapwerk
€ 18 – 30
Tegelklaar stucen
€ 10 – 25
Stucwerk badkamer sausen
€ 10 – 25
Stucwerk badkamer verfspuiten
€ 5 – 20

* Vanaf-prijs badkamer schilderen, incl. btw, materiaal en arbeid.

De Nationale Offerte

Spreek altijd een vast totaalbedrag af

De uur/m2 prijzen worden vaak ter indicatie gegeven. We raden aan altijd een vast bedrag af te spreken voor de klus, zodat je van te voren zeker weet wat je betaalt.

Richtlijnen kosten voor het stucen van een badkamer

Hier zijn enkele richtlijnen voor de kosten van het stucen van een badkamer:

  • Gemiddelde kosten: De gemiddelde kosten voor het stucen van een badkamer liggen tussen de € 800,- en € 1.500,-. Dit omvat meestal de kosten voor het verwijderen van het oude pleisterwerk, het voorbereiden van de muren, het aanbrengen van het nieuwe stucwerk en het opruimen van de werkplek.

  • Grootte van de badkamer: De kosten kunnen variëren afhankelijk van de grootte van de badkamer. Een kleinere badkamer zal over het algemeen minder kosten dan een grotere badkamer.

  • Staat van de muren: Als de muren van de badkamer in slechte staat verkeren en gerepareerd moeten worden voordat het stucwerk kan worden aangebracht, kunnen de kosten hoger uitvallen.

  • Type stucwerk: Het type stucwerk dat wordt gebruikt, kan ook invloed hebben op de kosten. Bijvoorbeeld, als u kiest voor sierpleisterwerk of ander decoratief stucwerk, zullen de kosten hoger zijn dan voor standaard pleisterwerk.

  • Extra werkzaamheden: Als er extra werkzaamheden nodig zijn, zoals het aanbrengen van waterdichte lagen, kan dit de kosten verhogen.

Het is belangrijk om te onthouden dat deze kosten slechts een richtlijn zijn en dat de uiteindelijke kosten afhankelijk zijn van uw specifieke situatie. Het is altijd een goed idee om offertes aan te vragen bij verschillende stukadoors en deze zorgvuldig te vergelijken om ervoor te zorgen dat u de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt voor uw badkamer stucwerk.

Waarom De Nationale Offerte