Op onze website kunt u voor verschillende diensten offertes aanvragen. Kies eerst de gewenste dienst waar u een offerte voor wilt aanvragen. Vervolgens vult u online het klantformulier in. U beschrijft daarnaast zo precies mogelijk uw opdracht/klus. Hoe beter uw omschrijving des te beter de kwaliteit van de offertes zullen zijn.
Wij controleren de offerte aanvraag op echtheid en sturen deze op naar 5 bedrijven.

Binnen korte tijd ontvangt u al meerdere reacties van verschillende vakspecialisten zonder dat daar verdere kosten voor u aan zitten.
Eenmaal als u de offertes heeft ontvangen vergelijkt u de offertes met elkaar op basis van prijs en kwaliteit. Heel simpel dus:

  1. Vul het formulier in
  2. Bedrijven sturen meerdere offertes
  3. Vergelijk de verkregen offertes
  4. Kies de beste deal

Offertes vergelijken kan soms ingewikkeld zijn. Om u te helpen bij het vergelijken van offertes hebben wij 7 gouden tips opgesteld. Lees meer over de 7 tips voor het vergelijken van offertes. Heeft u al ervaring met het vergelijken van offertes of denkt u het wel te weten, vraag dan direct offertes aan door de button hieronder aan te klikken.

Wij hebben 7 tips opgesteld voor het vergelijken van offertes. Omdat het vergelijken van offertes soms een lastige klus kan zijn, door het vele aantal pagina’s, vertellen wij u hieronder waar u zeker op moet letten.

De Nationale Offerte
Neutronweg 49
1627 LG  Hoorn nh

M: info@denationaleofferte.nl