Vraag hier gratis 5 offertes aan voor al uw klussen

Naam + achternaam
Straatnaam
Postcode
Uw woonplaats
Uw telefoonnummer
Uw email
Contactmoment
Uw aanvraag
Hoe ver bent u met uw plannen?
Gewenste uitvoerdatum
Budget indicatie
Omschrijving werkzaamheden
Hoe heeft u ons gevonden?

“Dankzij de snelle service van De Nationale Offerte was onze kapotte woonkamerruit zo vervangen”

Leo en Irma hebben hun woonkamerruit vervangen dankzij de Nationale Offerte.


Voor al uw overige klussen om en rondom uw woning is een offerte is bij De Nationale Offerte zo geregeld

Of u nu de tuin wilt uitgraven, uw beglazing wilt vervangen of een nieuwe vloer wilt laten leggen. Bij De Nationale Offerte begrijpen wij dat voor elke klus een vakspecialist nodig is die dit professioneel en vakkundig voor u regelt. Wij bieden voor alle overige klussen om en rondom uw woning allround gecertificeerde specialisten voor alle denkbare bouw, verbouw en onderhoud klussen.

Voordat u deze werkzaamheden laat uitvoeren is het belangrijk dat u de financiële aspecten van uw woning onderhoud goed in kaart hebt gebracht. Dit voorkomt onduidelijkheden naar u zelf, maar ook die naar de aannemer toe. Hij zal uiteindelijk de werkzaamheden voor u gaan uitvoeren. Met de handige offerte module op De Nationale Offerte ontvangt u binnen afzienbare tijd minimaal vijf offertes op maat, waarmee u een goede globale kostenindicatie krijgt. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

U heeft meerdere bouw of verbouw of onderhoud werkzaamheden om en rondom uw woning?

Als u meerdere werkzaamheden om of rondom uw woning heeft raden wij u aan dit ook duidelijk aan te geven tijdens uw aanvraag. Soms komt het voor dat een vakspecialist meerdere vakdisciplines aanbiedt, Maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Een goede loodgieter hoeft nog geen vakkundige stukadoor te zijn. Voor alle overige klussen om en rondom uw woning bieden wij u een vakspecialist op maat aan. Dankzij onze goede contacten door heel Nederland kunnen wij altijd de juiste vakspecialist aanbieden bij u in de regio.

Hoe werkt de aanvraag van een overige klussen offerte?

De Nationale Offerte is aangesloten bij een landelijk netwerk van specialisten die gespecialiseerd zijn op het gebied van overige klussen om en rondom uw woning, ook bij u in de regio. De Nationale Offerte is hierin de bemiddelende partij tussen vraag en aanbod en is dus niet de uitvoerende dienst.

U vult het onderstaande aanvraagformulier in. Nadat wij uw overige klussen-aanvraag hebben ontvangen sturen wij deze door naar een erkend vakspecialist bij u in de regio. De vakspecialist neemt vervolgens zelf contact met u op om de door u opgegeven werkzaamheden met u te bespreken.

Wij bieden minimaal 5 gratis offertes per aanvraag aan

Uit het oogpunt van u als klant begrijpen wij goed dat u offertes met elkaar wilt vergelijken. Daarom biedt De Nationale Offerte u minimaal 5 gratis offertes per aanvraag aan. Op deze manier kunnen wij u de beste service garanderen van de beste prijs en kwaliteit verhouding.

Heeft u nog vragen of zijn er zaken nog niet duidelijk? Neem dan contact met De Nationale Offerte op.