Met deze website willen wij de zoektocht van particulieren en bedrijven zo kort mogelijk maken door hen één betrouwbaar platform aan te bieden waar vraag en aanbod bij elkaar komen.

Wij zijn een jonge onderneming welke online offertes aanbiedt. Wij hebben als doel om de nummer 1 offerte aanbieder te worden op de gebieden waar wij in gespecialiseerd zijn. Daarnaast willen wij een offerteaanvrager niet alleen voorzien van offertes, maar ook van de benodigde informatie. Denationaleofferte.nl is 100% onafhankelijk, wij willen u helpen in het vergelijkingsproces door informatie te geven over de desbetreffende dienst. Via onze website kunt u gemakkelijk meerdere offertes vergelijken en uiteindelijk een keuze maken over welke offerte en partij u de beste prijs kwaliteitsverhouding bied.

Hoe verdienen wij geld? Ons verdienmodel is gebaseerd op het genereren van leads. Dit zijn de offerte-aanvragen die wij doorsturen naar de desbetreffende ondernemers. Tegenover de aanvragen die wij versturen staat een kleine vergoeding welke wordt betaald door de bij ons aangesloten vakman. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat de service voor u gehéél gratis is en zal blijven!

Waar kunt u een offerte voor aanvragen? In principe kan dit voor alle diensten die bouw gerelateerd zijn. Voor de offerte-aanvrager is het geheel gratis om offertes aan te vragen. Het maximale aantal offertes dat verkregen kan worden is 5.

Wij kiezen onze vakspecialisten zorgvuldig. De offerte-aanvrager kan daarom verzekerd zijn van kwalitatief goed werk. Als u ontevreden bent over een van onze vakspecialisten meldt dit dan direct bij ons. Wij beoordelen dan of wij verder samen willen werken met dat bedrijf. Kwaliteit voor u staat bij ons hoog in het vaandel en op deze manier proberen wij kwaliteit te waarborgen.

Voor vakspecialisten is Denationaleofferte.nl aantrekkelijk omdat wij een lagere prijs vragen per offerte dan concurrenten. Voor meer informatie gaat u naar deze pagina.
Heeft u vragen ? Neem dan contact met ons op.

De Nationale Offerte
Neutronweg 49
1627 LG  Hoorn nh

M: info@denationaleofferte.nl