Vraag hier gratis 5 badkamer/keuken offertes aan

Naam + achternaam
Straatnaam
Postcode
Uw woonplaats
Uw telefoonnummer
Uw email
Contactmoment
Uw aanvraag
Hoe ver bent u met uw plannen?
Gewenste uitvoerdatum
Budget indicatie
Omschrijving werkzaamheden
Hoe heeft u ons gevonden?

“Dankzij de snelle service van De Nationale Offerte was onze badkamer prachtig geworden”

Jan en Patricia konden 2 weken na hun aanvraag al gebruik maken van hun vernieuwde badkamer. Dat is de kracht van de Nationale Offerte.


Uw badkamer en keuken offerte is bij De Nationale Offerte zo geregeld

Of u nu uw badkamer wilt verbouwen of een nieuwe keuken wilt laten plaatsen.
Bij De Nationale Offerte begrijpen wij dat voor elke badkamer of keuken klus een vakspecialist nodig is die dit professioneel en vakkundig voor u regelt.

Voordat u deze werkzaamheden laat uitvoeren is het belangrijk dat u de financiële aspecten van uw verbouwing goed in kaart hebt gebracht. Dit voorkomt onduidelijkheden naar u zelf, maar ook die naar de aannemer toe. Hij zal uiteindelijk de werkzaamheden voor u gaan uitvoeren. Met de handige offerte module op De Nationale Offerte ontvangt u binnen afzienbare tijd minimaal vijf badkamer of keuken offertes op maat, waarmee u een goede globale kostenindicatie krijgt. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Heeft meerdere verbouw-werkzaamheden dan alleen maar uw badkamer of keuken?

Als u meerdere werkzaamheden om of rondom uw badkamer of keuken heeft raden wij u aan dit ook duidelijk aan te geven tijdens uw aanvraag. Soms komt het voor dat een vakspecialist meerdere vakdisciplines aanbiedt, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Een goede loodgieter hoeft nog geen vakkundige stukadoor te zijn. Voor het plaatsen van een nieuwe badkamer of keuken komen verschillende vakspecialisaties om de hoek kijken. Daarbij kunt u denken aan een specialist die inbouw apparatuur aansluit en afstelt, maar ook een loodgieter, een timmerman of een tegelzetter. Dankzij onze goede contacten door heel Nederland kunnen wij altijd de juiste vakspecialist aanbieden bij u in de regio.

Hoe werkt de aanvraag van een offerte voor uw badkamer of keuken?

De Nationale Offerte is aangesloten bij een landelijk netwerk van specialisten die gespecialiseerd zijn op het gebied van bouw en verbouw werkzaamheden voor zowel badkamers als keukens. Ook bij u in de regio. De Nationale Offerte is hierin de bemiddelende partij tussen vraag en aanbod en is dus niet de uitvoerende dienst.

U vult het onderstaande aanvraagformulier in. Nadat wij uw bouw of verbouw aanvraag hebben ontvangen sturen wij deze door naar een erkend vakspecialist bij u in de regio. De vakspecialist neemt vervolgens zelf contact met u op om de door u opgegeven werkzaamheden met u te bespreken.

Wij bieden minimaal 5 gratis offertes per aanvraag aan

Uit het oogpunt van u als klant begrijpen wij goed dat u offertes met elkaar wilt vergelijken. Daarom biedt De Nationale Offerte u minimaal 5 gratis badkamer of keuken offertes per aanvraag aan. Op deze manier kunnen wij u de beste service garanderen van de beste prijs en kwaliteit verhouding.

Heeft u nog vragen of zijn er zaken nog niet duidelijk? Neem dan contact met De Nationale Offerte op.